Inscriere Curs Consiliere Prenatală Cu Moașă

Pentru a vă înscrie la curs vă rugăm să completați formularul alăturat. Datele dumneavoastră sunt confidențiale. Înscrierea este valabilă doar după ce primiți un email de confirmare sau un apel telefonic.

Trimite

Următoarele Cursuri

NumeNr. ȘedințeDataOraLocațiePret
Consiliere prenatala INDIVIDUALA1 sedinta de 60 minse stabileste telefonicProgramari la nr. de tel :0759156208STR.RASARITULUI NR.49140 lei
Consiliere prenatala - INDIVIDUALA 1 sedinta de ~30 minse stabileste telefonic
ONLINE90 lei
Consiliere prenatala - INDIVIDUALA1 sedinta de ~ 60 minSe stabileste telefonicprogramari la nr de tel
0759156208
ONLINE140 lei

Consiliere Prenatală Cu Moașă

CURSUL DE CONSILIERE PRENATALĂ CU MOAȘA se adresează atât cuplurilor care abia au aflat ca vor deveni părinți, cât și celor care au o burtică de până la 30 de săptămâni. Cursul dureaza o ședința, în grup (maxim 6 cupluri) sau poate fi individual (la cerere). O ședință durează aproximativ 1 h 30′

Cursul vă poartă de-a lungul concepției și dezvoltării copilului dumneavoastră din primul și al doilea trimestru de sarcină. Va informează despre îngrijirea prenatală și pregătirea pentru sarcină. Despre nutriția în timpul sarcinii (substanțe nutritive, echilibru lichidian, creșterea în greutate, aditivi alimentari), despre medicamente, exerciții fizice, călătoriile din timpul sarcinii, despre viața sexuală, problemele uzuale (greața și vărsăturile, arsurile la stomac, constipația, poftele alimentare), despre modificările fizice (creșterea în greutate, edeme, hemoroizi, varice, pete pigmentare, oboseală), dar și asupra modificărilor emoționale care apar în primele 2 trimestre de sarcină.

Va aștept cu răspunsuri bazate pe studii științifice la un curs interactiv, practic, unde vă veți cunoaște propriul corp și veți înțelege lucruri atât de interesante despre modificările prin care trece organismul dumneavoastră.


Cursuri Similare:

Comentariile sunt închise.