Îngrijirea nou-născutului acasă

In sfarsit, momentul pe care il asteptati cu nerabdare a sosit – aduceti acasa noul membru al familiei! Ati pregatit deja camera copilului si patutul, v-ati aprovizionat  cu scutece, hainute, servetele, paturi si altele.

Va puneti acum a noua intrebare : Sunt pregatita? Suntem pregatiti?

Probabil ca nu – si acest lucru este perfect normal. Indiferent cat v-ati documentat, aceasta perioada poate fi palpitanta si extenuanta.

Rolul meu, in aceasta situatie este de a va arata practic ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu ingrijirea noului bebelus si asigurarea securitatii lui.Daca aveti grija de bebelus si de D-voastra in mod corect, veti putea sa va bucurati de aceasta experienta minunata de viata.

Acest serviciu disponibil, reprezinta o vizita la domiciliu in care va voi demonstra practic dar vom si discuta despre: ingrijirea pileii, ingrijirea unghiilor, toaleta bebelusului, schimbatul scutecelor,  eritemul fesier (‘opareala’), dermatita, seboreica, ingrijirea unghiilor, ingrijirea pileii, ingrijirea bontului ombilical, cand sa consultati pediatru, patul si siguranta in timpul somnului, precautii despre patut si landou, portbebe-uri, transportul bebelusului, scaunul de bebelus pentru masina, simurile si reflexele nou-nascutului, plans normal sau colia, infasatul, imbaierea, masajul nou-nascutului, etc…

Probabil deja sunteti bulversata cu mii de pareri si recomandari diferite din partea tuturor apropiatilor….si nu stiti exact care e cea mai buna. Daca va doriti sfaturi concrete, corecte in legatura cu primele ingrijiri  oferite acasa noului D-voastra pui, va astept cu nerabdare sa ma contactati.