Despre Mine

Bună,

Mă numesc Narcisa, sunt moasa licentiata si imi desfasor activitatea intr-o unitate spitaliceasca de renume si traditie – Clinica de Obstetrica-Ginecologie 1, sala de nastere sau sala unde au loc miracolele, cum imi place mie sa cred si sa sutin. Din 2012 pana in 2019 am avut sansa sa lucrez in cadrul clinicii de Obstetrica si Ginecologie Dominic Stanca, sectia terapie intensiva neonatala. Acolo mi-am insusit cele mai bune indeletniciri si abilitati cu nou-nascutii – puii de om cu o putere de a lupta pentru viata, demna de luat ca exemplu, de feicare dintre noi!

Pasiunea pentru obstetrica si neonatologie mi-am descoperit-o in timpul facultatii, in special in cadrul programului Erasmus, de fomare profesionala in Paris, in anul 2010. Acolo m-am indragostit cu adevarat de aceasta fascinanta meserie si am inteles care este cu adevarat rolul MOASEI in societate.

A urmat apoi dorinta de a-mi continua studiile postuniversitare, astfel am absolvit Masteratul de Sexologie din cadrul UMF Cluj. Mi-am dorit foarte mult sa explorez lumea LAMAZE si am obtinut diploma internationala in 2015. Am realizat pe parcursul acestor ani importanta alaptarii Iar diploma de Consultant in alaptare IBCLC am obtinut-o tot in 2015. Am observat de-a lungul acestor ani, toate problemele, nevoile gravidelor, lipsurile proaspetelor mamici, simturile si nevoile bebelusilor…   Scopul meu foarte bine definit in aceasta viata,este sa daruiesc mult sprijin si multa dragoste femeilor, gravidelor, mamicilor dar si taticilor, insotit de  informatii bazate pe studii stiintifice dar si cu sfaturi practice pretioase care sa ajute la cresterea ratei alaptarii exclusive, la acceptarea si intelegerea nasterii naturale – cel mai emotionant si miraculos eveniment din viata familiala.

Simt cu tot sufletul meu ca am fost special creata pentru aceasta minunata meserie si imi daruiesc fiecare particica din viata mea pentru a-mi duce la capat aceasta importanta misiune , ce mi-a fost daruita de catre UNIVERS!

Asadar,va sunt alaturi cu mult entuziasm, inca de la conceptie pana la perioada postanatala si abia astept sa ne cunoastem,

Narcisa Campean

* Moasa licentiata

* Educator prenatal Lamze certificat international (LCCE)

* Consultant alaptare certificat international (IBCLC)

* Membru fondator “Asociatia Moaselor independente”

* Masterat in Sexologie