Cursuri Lamaze

Cursuri Lamaze

Preț curs 290 lei pachetul de 4 cursuri ONLINE

Pret curs 490 lei pachet de 4 cursuri – str. Rasaritului nr.49

Scopul general Lamaze este de a spori încrederea unei viitoare mame în abilitatea ei de a da naștere. Cursurile ajută femeile însărcinate să înțeleagă cum sa facă fată durerii, învață moduri să faciliteze travaliul, promovează confortul, inclusiv tehnici de relaxare, mișcare și masaj.

Misiunea internațională Lamaze este de a promova și sprijinii siguranța și sănătatea sarcinii și a nașterii naturale, prin intermediul educației bazate pe studii științifice.

Titlu de educatorul certificat international Lamaze (LCCE) se acordă celor,care după o perioada de studii susțin și iau examenul international de certificare. Acest examen este acreditat de către Comisia Națională pentru agențiile de certificare (NCCA). Aceasta este singura organizație de educație de naștere care deține această desemnare.

Cursul se adresează viitoarelor mămici dacă au intre 28-34 de săptămâni de sarcină. Este structurat pe parcursul a 4 ședințe săptămânale, fiecare ședință durează aproximativ 3 ore.  Avantajul participării viitorului tătic la cursul Lamaze este acela de obținere a atestatului de puericultura ce ii conferă, conform legii, 10 zile de concediu după nașterea bebelușului.

Cuplurile care participa la Cursul Lamaze, învață informații despre îngrijirea nou-născutului și despre alăptare. Astfel  nu mai este necesar sa participe la Cursul de alăptare sau cel de Puericultură.

Pe parcursul a celor 4 întâlniri veți dobândi cunoștințe teoretice și practice despre :

  • Sarcina normala (poziționarea fetală optimă , semnale de alarmă incluzând semnele travaliului prematur, măsuri de confort);
  • Nașterea normală ( anatomia și fiziologia nașterii, emoțiile travaliului, teoriile durerii, etc)
  • Strategii de facilitare a nașterii naturale ( lucrul activ cu contracțiile, suportul emoțional și fizic, măsuri de confort, împingerea spontana, etc.)
  • Lauzia normala;
  • Intervenții și complicații (ex. : inducția nașterii, epiziotomia, analgezia peridurala, suplimentarea cu lapte praf, s.s.m.d)
  • Bebelușul și alăptarea;

Educația pentru naștere ii oferă femeii puterea de lua decizii informate în ceea ce privește asistenta medicala pe care o primește, ii oferă posibilitatea de a-și asuma responsabilitatea sănătății sale și o învață să aibă încredere în ințelepciunea sa interioara.

In cadrul cursului vom discuta însa și aspecte ce țin de condițiile din maternitățile de stat și private din țara noastră și cum va puteți adapta lor.

La acest curs sunt așteptate și cuplurile care urmează sa aibă un bebeluș născut prin secțiune cezariană deoarece vom discuta și detalii despre nașterea prin cezariana.

Vă așteptam cu drag la un curs extrem de informativ, cu tehnici practice dar unde veți și socializa, veți împărtăși aceleași gânduri și temeri cu alte cupluri în așteptarea nou-născutului.

Cursuri Lamaze

Preț curs 490 RON

Următoarele cursuri:

NumeNr. SedințeDataOraLocațiePreț
Curs Lamaze online FEBRUARIE5 cursuri (sarcina, travaliu, nastere, alaptare, ingrijire bebe)07/14/21/28.02.2021/ 07.03.202218:00 - 20:00ONLINE - zoom490 lei/ cuplu
Curs Lamaze online MARTIE5 cursuri (sarcina, travaliu, nastere, alaptare, ingrijire bebe)14/21/28.03/ 04/11.04.202218:00 - 20:00ONLINE- zoom490 lei/cuplu
Curs Lamaze MAI Online5 cursuri (sarcina, travaliu, nastere, alaptare, ingrijire bebe)02/09/16/23/30.05.2012218:00 - 20:00ONLINE - zoom490 lei/ cuplu
Curs Lamaze IUNIE Online5 cursuri (sarcina, travaliu, nastere, alaptare, ingrijire bebe)06/13/20/27.06/04.07.202218:00 - 20:00ONLINE - zoom490 lei/ cuplu


Similare: