Curs naștere prin cezariana

Curs naștere prin cezarianaCurs naștere prin cezariana

Pret curs – 100 Ron

Operația cezariană este o procedură chirurgicală utilizată pentru nașterea bebelușului cu ajutorul unei incizii în abdomenul și uterul D-voastră.

Ea are loc când medicul decide ca este mai sigura –  fie pentru D-voastră, fie pentru bebeluș – decât o naștere pe cale vaginală. Mai multi factori pot conduce la decizia de a naște prin cezariana : copilul are o poziție anormala, aveți o problema grava de sănătate, capul copilului nu este în poziție corectă, aveți gemeni, tripleți, aveți o problema cu placenta, aveți o problema cu cordonul ombilical, ați mai născut prin cezarină, etc.

Cursul este unic, durează aproximativ 2 ore și se adresează cuplurilor care știu ca urmează să aibă un copilaș născut prin secțiune cezariană. In cadrul cursului vom discuta despre motivele pentru care se recurge la operația cezariană, despre procedura chirurgicala în sine, despre riscurile materne și fetale, despre pregătirea necesara, precum și de refacerea fizică și emoțională.

Pentru mai multe informații referitoare la acest curs, vă rugăm sa ne contactați!

Curs naștere prin cezariana

NumeNr. ȘedințeDurataLocațiePreț
Curs naștere prin cezariana 1Pentru mai multe informații referitoare la acest curs, vă rugăm sa ne contactați!Centrul Miracolul Nașterii190 RON


Similare: