Curs Hypnobirthing

Curs HypnobirthingCurs Hypnobirthing

Filozofia Hypnobirthing este  pentru o naștere naturală mai ușoară, cu blândețe și calm. Fondatoarea Marie Mongan ne învață că nașterea nu este ceva de temut – este o expresie naturală a vieții. Programul Hypnobirthing relaxează mintea pentru a-i permite corpului sa lucreze.

In cadrul cursului Hypnobirthig vom elimina frica de durere. Vom pregăti mintea și corpul pentru succesul nașterii prin tehnici de respirație (respirația calmă, respirația lenta și respirația nașterii), prin tehnici de relaxare, prin tehnici de vizualizare și tehnici de adâncire a relaxării.  Partenerul D-voastră va învăța cum sa participe activ la naștere și va înțelege ce se întâmplă cu D-voastră pe parcursul travaliului și a nașterii. Cursul este structurat pe baza a 2 întâlniri săptămânale, fiecare ședință durează aproximativ 2 ore și este indicat să vă înscrieți la curs dacă aveți între 30-36 săptămâni de sarcina.

Dacă vă doriți să întelegeți și să acceptați  ca nașterea este o experiență umană, naturală, normală și sănătoasă, vă recomand cu căldură sa participați la cursul Hypnobirthing!

*Pentru mai multe informații referitoare la cursul Hypnobirthing vă rugăm sa ne contactați!


Similare: