Consiliere sexologică

Consiliere sexologicăConsiliere Sexologică

Preț Ședință – 200 RON/Cuplu

Ședința de consiliere sexologică este unică, individuală și se adresează cuplurilor care urmează să devină părinți sau sunt deja părinți.

Modificările pe plan fizic dar și emoțional care apar pe parcursul sarcinii dar și după naștere, în mod cert vă afectează viata sexuala. Stările emoționale diferite, ‘avalanșele’ de hormonale, schimbări fizice radicale (burta mare, brate mari, coapse mari, inclusiv modificări ale organelor genitale feminine), înțelegerea greșită a  vieții sexuale pe parcursul sarcinii și după naștere, toate acestea pot duce la divergente, tensiuni și chiar conflicte în cuplu.

Va voi răspunde la cele mai frecvente întrebări legate de viata sexuala în timpul sarcinii ca:

    • Relațiile sexuale în timpul sarcinii ii pot face rău bebelușului meu?’
    • Ce poziții sexuale ni se potrivesc pe parcursul sarcinii?’
    • Dorințele noastre sexuale se modifică, ce e de făcut?’
  • Când sunt interzise relațiile sexuale în timpul sarcinii sau după naștere?’

Prin intermediul studiilor postuniversitare  am pătruns în lumea sexologiei, ba mai mult, lucrarea mi-am susținut-o din “Viata sexuala a gravidei”. Așadar, dacă doriți să înțelegeți rolul sexualiatii D-voastră și al partenerului, dacă doriți să vă exprimați liberi toate gândurile, ideile, sentimentele negative, temerile legate de viata D-voastră sexuala, să le acceptați și să le depășiți, vă aștept la o întâlnire extrem de interesantă și intimă la sediul centrului “Miracolul Nașterii”.

Pentru mai multe informații referitoare la ședințele de consiliere sexologică, vă rugăm sa ne contactați!

NumeNr. ședințeDurata LocțiePreț
Consiliere sexologica11 OraCentrul Miracolul Nașetrii400 LEI/ CUPLU