Consiliere prenatală cu moașă

Consiliere prenatală cu moașăConsiliere prenatală cu moașă

Preț curs – 100 lei /persoana

Pret curs cuplu – 150 lei

Profesia de moașă este o profesie nobila.

Moașa oferă îngrijire, consiliere prenatală și postnatală, sprijin femeilor, partenerilor, nou-născuților și familiilor.

Profesia de moașă este o profesie autonomă și se bazează pe considerentul că sarcina, nașterea, lăuzia și nou-născutul fac parte din categoria stărilor fiziologice.

CURSUL DE CONSILIERE PRENATALĂ CU MOAȘĂ  se adresează atât cuplurilor care au aflat de curând că vor deveni părinți,  cât și cei care au o burtică de pana la 30 de săptămâni. Se împarte în 2 ședințe, în grup (maxim 6 cupluri) sau  poate fi individual (la cerere). Durata unei ședințe este de aproximativ 2 ore.

Știm că transformările produse de sarcina pot aduce buna-dispoziție și neliniște, fericire si epuizare…

Cursul vă poartă de-a lungul concepției, dezvoltării copilului D-voastră din primul și al doilea trimestru de sarcină, vă informează despre îngrijirea prenatală și pregătirea pentru sarcina, despre nutriția în timpul sarcinii (substanțe nutritive, echilibru lichidian, creșterea in greutate, aditivi alimentari), despre medicamente, exerciții fizice, călătoriile din timpul sarcinii, despre viata sexuală, problemele uzuale ( greața și vărsăturile, arsurile la stomac, constipația, poftele alimentare), despre modificările fizice (creșterea în greutate, edemele,hemoroizi, varice, pete pigmentare, oboseala) dar și modificările emoționale care apar în primele 2 trimestre de sarcina.

Vă așteptam cu răspunsuri bazate pe studii științifice, la un curs interactiv, practic, unde va veți cunoaște propriul corp  și veți înțelege lucruri atât de interesante despre modificările prin care trece organismul D-voastră.

Consiliere prenatală cu moașă

Preț curs – 100 lei /persoana

Pret curs cuplu – 150 lei

Următoarele cursuri:

NumeNr. ȘedințeDataOraLocațiePret
Curs Consiliere prenatala MARTIE117.03.20218.00 - 20:00Str. Rasaritului nr. 49150 lei
Consiliere prenatala - individuala MARTIE1 cu durata de o ora 12 si 26 martie
programari intre orele 14:00-20:00Str. Rasaritului nr. 49150 lei
Curs consiliere prenatala - APRILIE19.04.2020
18.00 - 20:00Str. Rasaritului nr. 49150 lei


Similare: