Consiliere In Alaptare Online

“Știu că momentul în care ajungi acasă cu bebelușul tau, poate însemna o mare provocare, clipe lungi de frământări, nopți nedormite, întrebări fără răspuns sau păreri diferite care te contrariază. Aceste sunt doar căteva din cele mai frecvente întrebări care îi macină pe proaspeții părinti:
 Cum să-mi hrănesc bebelușul? Cum pot alăpta exclusiv? Ce pot să fac să am mai mult lăptic? Cum să-mi calmez copilul? Este laptele praf o problemă? Dar alimentația cu biberonul? Are colici?” ETC…
Dacă esti în stadiul acesta, este momentul să te bazezi pe un sfat generat de un specialist care să te încurajeze și să-ți ofere răspunsurile bazate pe dovezi medicale si nu doar “din auzite”. Eu sunt aici să-ti ofer ajutorul cât mai repede cu putință. Ne putem vedea online și putem să abordăm subiectele care te intereseaza pe tine cel mai mult. Rolul meu este să te linistesc,  să te ajut în călătoria alăptării și în marea aventură a îngrijirii copilului tau.
Programarile se fac telefonic (0759156208) . Dar daca doresti sa ai prioritate, ar fi indicat sa alegi deja optiunea duratei de consiliere – 30 min sau 60 de min si sa achiti , foarte simplu, cu ajutorul cardului. In acest mod, dupa realizarea securizata a platii, te voi contacta si vom stabili cat de repede cu putinta intalnirea noastra online.
In cadrul intalnirii, vei putea sa ma auzi si sa ma vezi, iti voi pune intrebari care ma vor ghida catre solutia cea mai buna pentru tine. De asemenea iti voi putea face demonstratii cu ajutorul unui bebe manechin, pozitii de alaptare, iti voi trimite videouri sugestive, iti voi arata tot ce este necesar si iti voi raspunde intrebarilor tale, in asa fel incat alaptarea sa devina implinitoare.
In principiu, intalnirile online se vor realiza cu ajutorul platformei Zoom dar daca tu ai alte preferinte ca , Skype, Messenger, WhatsApp, va fi alegerea ta.
Daca nu iti surade varianta platii securizate cu cardul, atunci ai optiunea de a achita prin transfer bancar în contul RO68INGB0000999906880964 (MIRACOLUL NAȘTERII).
Cine sunt eu? Sunt in primul rand o fiinta care si-a dedicat exclusiv ultimii 8 ani gravidelor, mamicilor si nou-nascutilor. 🙂 Sunt consultant certificat international in alaptare  IBCLC, educator prenatal Lamaze si MOASA.
Abia astept sa ne cunoastem,
Narcisa Campean
[wpforms id=”625″]