Consiliere Online

“Știu că momentul în care ajungi acasă cu bebelușul tau, poate însemna o mare provocare, clipe lungi de frământări, nopți nedormite, întrebări fără răspuns sau păreri diferite care te contrariază. Aceste sunt doar căteva din cele mai frecvente întrebări care îi macină pe proaspeții părinti:
 Cum să-mi hrănesc bebelușul? Cum pot alăpta exclusiv? Ce pot să fac să am mai mult lăptic? Cum să-mi calmez copilul? Este laptele praf o problemă? Dar alimentația cu biberonul? Are colici?” ETC…
Dacă esti în stadiul acesta, este momentul să te bazezi pe un sfat generat de un specialist care să te încurajeze și să-ți ofere răspunsurile bazate pe dovezi medicale si nu doar “din auzite”. Eu sunt aici să-ti ofer ajutorul cât mai repede cu putință. Ne putem vedea online și putem să abordăm subiectele care te intereseaza pe tine cel mai mult. Rolul meu este să te linistesc,  să te ajut în călătoria alăptării și în marea aventură a îngrijirii copilului tau.
Programarile se realizează doar online, completând formularul  de mai jos. In cel mai scurt timp, te voi contacta prin e-mail sau sms, și  te voi anunța care este cea mai rapida ora la care ne putem intalni online, din confortul casei tale. Intalnirile vor avea loc fie pe Skype, fie pe Zoom, dupa preferintele tale. Pentru o bună desfășurare vă recomandăm o conexiune stabilă la internet, acces la webcam și microfon.
Durata unei întâlniri este de aproximativ 1 ora iar costul este de 150 lei,  plata făcându-se prin transfer bancar în contul RO68INGB0000999906880964 (MIRACOLUL NAȘTERII).
[wpforms id=”625″]